Rotaid Solid med larm (Inomhus)

Med livbojen som inspiration har ROTAID producerat en produkt som du omedelbart förstår vikten av, hur den används och dessutom i 100 procent återvunnet material.

Tillgänglighet: I lager

Exkl. moms: 3 245 kr Inkl moms: 4 056,25 kr

Produktbeskrivning

Details

Rotaid Solid hjärtstartarskåp med larm - för inomhusbruk

Med livbojen som inspiration har ROTAID producerat en produkt som du omedelbart förstår vikten av, hur den används och dessutom i 100 procent återvunnet material.

ROTAID Solid skiljer sig från Rotaid Plus genom att väggfästet är gjord av det fasta materialet HDPE-plast (högdensitetspolyeten). Detta material är ett av de mest återvinnings typer och hållbarhet plast.

ROTAID Solid är en innovativ väggskåp till defibrillatorn. Den distinkta runda formen i gröna färger med en defibrillator logotyp i mitten gör det lätt att identifiera i en nödsituation. Material och utseende ger en känsla av kvalitet och ger dina defibrillator goda lagringsförhållanden.

Design

Fördelen med denna konstruktion är att det sänder en tydlig signal om att detta är en livräddande enhet.

Funktionalitet

Skåp öppnas med en intuitiv twiströrelse som tar bort hela locket. Täck fastnar på väggfästet med en nylonband och släppa därför lätt täcka ner utan oroande att det ska vara i vägen eller försvinna.

När locket är av man har full tillgång till defibrillatorn hänger på väggfäste. Defibrillatorn kommer att vara lätt och snabbt och livräddning kan börja.

Skåpet levereras med larm aktiveras (105-110 dB) när locket avlägsnas från väggfästet.

Material

Locket har utskärningar för optimalt grepp och är tillverkad av 100 procent polykarbonat 5 mm tjocklek. Förvaltare ger stabilt skydd och god motståndskraft mot vatten och damm. Dessutom omslaget UV skyddade vilket ger ett bra skydd mot direkt och indirekt solljus.

Bakre väggen av skåpet är tillverkat av HDPE-plast (mycket solid) och bildade på ett sätt som gör att skåpet för att passa alla typer av antiepileptika på marknaden (t.ex.. Cardiac Science CU Medical, Primedic, Schiller, Telefunken, Phillips, LifePak , Heart, Zoll et al).

Tillämpningar

Sporthallar, industrilokaler, daghem, skolor, verkstäder och andra ställen där AED behöver extra skydd mot stötar och slag.

 

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.