Balance grundades 2006, av numera herr Prins Daniel och den första anläggningen öppnade samma år på Stureplan och satte en ny standard för gym i Stockholm. Fördelat på ca 2500 kvadratmeter kunde stockholmarna äntligen träna ovanför markplan i ljusa lokaler där alla bjuds på tvål och schampo av ledande varumärken. De får även låna småhanddukar till träningen och efter duschen väntar hårstyling med mousse, gelé och vax. Det finns tillgång till kläder, handduk och skåp. Detta innebär att du kan komma som du är utan att behöva packa träningsväskan på morgonen. Allt för att underlätta träningen och skapa mer tid åt familj, vänner och andra intressen i livet. Vi kallar det för vardagslyx eller balans i livet.

Anders Svensson, VD Balance

Varför är det viktigt att utbilda sin personal i HLR och Första hjälpen?

– Vi vill att all personal på Balance snabbt och effektivt ska kunna hjälpa en besökare, vän eller gäst som drabbas av plötsligt hjärtstopp. Genom att Cardio Life utför kontinuerlig utbildning där de går igenom hur man utför hjärt-lungräddning samt använder hjärtstartare ökar sannolikheten att vi ska klara den målsättningen!”,

Vad tycker du om Cardio Life som leverantör av utbildningar?

– Balance har vi vid flera tillfällen anlitat Cardio Life gällande utbildningar inom hjärt-lungräddning samt första hjälpen. Vi är mycket nöjda och tycker att Cardio Life alltid levererar det vi efterfrågar och att lärarna har mycket god kompetens. Vi kan med varm hand rekommendera andra företag att anlita Cardio Life.

Balance

0
Bukowskis Auktioner