Rotaid skåp med larm och värme (utomhus)

Med livbojen som inspiration har ROTAID producerat en produkt som du omedelbart förstår vikten av, hur den används och dessutom i100 procent återvunnet material.

Tillgänglighet: I lager

Exkl. moms: 6 495 kr Inkl moms: 8 118,75 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Rotaid hjärtstartarskåp med värme och larm - för utomhusbruk

Med livbojen som inspiration har ROTAID producerat en produkt som du omedelbart förstår vikten av, hur den används och dessutom i100 procent återvunnet material.

ROTAID Outdoor är tillverkad av det fasta materialet HDPE-plast (högdensitetspolyeten) med en specialdesignad värmeelement för AED/ hjärtstartare.

ROTAID Outdoor är en innovativ väggskåp till defibrillatorn. Den distinkta runda formen i gröna färger med en defibrillator logotyp i mitten gör det lätt att identifiera i en nödsituation. Material och utseende ger en känsla av kvalitet och ger dina defibrillator goda lagringsförhållanden.

Design

Fördelen med denna konstruktion är att det sänder en tydlig signal om att detta är en livräddande enhet.

Funktionalitet

Skåpet öppnas med en intuitiv twiströrelse som tar bort hela locket. Täck fastnar på väggfästet med en nylonband och släppa därför lätt täcka ner utan oroande att det ska vara i vägen eller försvinna.

När locket är av man har full tillgång till defibrillatorn hänger på väggfäste. Defibrillatorn kommer att vara lätt och snabbt och livräddning kan börja.

Den speciellt utformade värmeelementet är testad och visar att skåpet håller en inre temperatur av ca 5 grader ned till minus 25 grader Celsius med en mycket låg energiförbrukning.

Skåpet levereras med larm aktiveras (105-110 dB) när locket avlägsnas från väggfästet.

Material

Locket har utskärningar för optimalt grepp och är tillverkad av 100 procent polykarbonat 5 mm tjocklek. Förvaltare ger stabilt skydd och god motståndskraft mot vatten och damm. Dessutom omslaget UV skyddade vilket ger ett bra skydd mot direkt och indirekt solljus.

Bakre väggen av skåpet är tillverkat av HDPE-plast (mycket solid) och bildade på ett sätt som gör att skåpet för att passa alla typer av antiepileptika på marknaden (t.ex.. Cardiac Science CU Medical, Primedic, Schiller, Telefunken, Phillips, LifePak , Heart, Zoll et al).

Tillämpningar

Utomhus där det passar dig. På fartyg i hamnen, fiskodling, utanför gruvan, på banken, kommunen byggnaden, köpcentrum, sporthall, taxi stand, gym, soptunnor eller bostadsrättsförening.

 

 

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.